CONTACTE

INFO EXPERT GRUP SRL
Bucuresti
contact@shappy.ro
tel: 0729.033.638, 0727.923.261
scrieţi-ne

NOUTATI

arr3Lansare magazin online!Bun venit din nou alaturi de noi! Incepand de azi puteti comanda produsele SHAPPY prin intermediul... arr3Produs nou - Set lenjerie pentru botezLansam un nou produs, set de 4 piese pentru botez: paturica, panza de mir, 2 servetele textile,... arr3Sectiune noua, dedicata clientilorAm adaugat o sectiune noua pe site, dedicata clientilor nostri, unde vom prezenta cateva din... arr3Parteneriat FanCourierSpecial pentru clientii nostri, am incheiat un parteneriat cu FanCourier, cea mai mare companie de...

Termeni si conditii
Termeni si Conditii Site

1.  TERMENI SI DEFINITII

 

SHAPPY/ SHAPPY Textile – este denumirea comerciala a S.C. INFO EXPERT GRUP SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, sector 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/12820/2005, cod unic de inregistrare fiscala RO17802858

 

Vanzator – INFO EXPERT GRUP SRL

 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe site

 

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre INFO EXPERT GRUP SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre INFO EXPERT GRUP SRL si acesta

 

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola si care contine informatii despre utilizator si istoricul sau in Site

 

Site – domeniul www.shappy.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului

 

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor sau Utilizatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Document – prezentele Termene si Conditii.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail, sms, etc.) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata (daca a fost achitata in avans).

 

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului

 

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/ Cumparator.
Pentru motive justificate INFO EXPERT GRUP SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/ Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/ sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel INFO EXPERT GRUP SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/ Cumparatorul se poate adresa telefonic Vanzatorului pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

 

3.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, INFO EXPERT GRUP SRL isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/ Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

3.4 INFO EXPERT GRUP SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care INFO EXPERT GRUP SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

3.5 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

3.6 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/ nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/ dinamice/ prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

Vanzatorul poate cesiona si/ sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

5.1 Continutul, astfel cum este definit in sectiunea de termeni si definitii, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/ sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a INFO EXPERT GRUP SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

 

5.2. Clientului/ Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de INFO EXPERT GRUP SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al INFO EXPERT GRUP asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al INFO EXPERT GRUP SRL.

 

5.3. Orice Continut la care Clientul/ Cumparatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre INFO EXPERT GRUP SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea INFO EXPERT GRUP SRL cu referire la acel Continut.

 

5.4. Clientul/ Cumparatorul poate copia, transfera si/ sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

 

5.5 In cazul in care INFO EXPERT GRUP SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/ Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea INFO EXPERT GRUP pentru respectivul Client/ Cumparator sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea INFO EXPERT GRUP SRL si/ sau al angajatului/ prepusului INFO EXPERT GRUP SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 

6. COMANDA

 

6.1 Clientul/ Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/ sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata printr-una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 

6.2 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/ agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

6.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de INFO EXPERT GRUP SRL, in cazul platii online;
6.4.3 datele furnizate de catre Client/ Cumparator, pe Site sunt incomplete si/ sau incorecte;

6.5 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

6.6 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste pe site.

 

6.7 In cazul in care Clientul/ Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.8.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.8.2. pentru Comenzile achitate cu OP/ ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

6.9 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 

6.10 In cazul in care un Bun si/ sau Serviciu comandat si achitat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/ Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si /sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 


7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 

7.1 Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.1 contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.2 furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.3 furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

7.1.4 furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.5 furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

 

8. CONFIDENTIALITATE

8.1 INFO EXPERT GRUP va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul/ Cumparatorul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

 

8.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/ Client cu privire la Comanda/ Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

8.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  INFO EXPERT GRUP nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

8.4. Prin inscrierea in baza de date a INFO EXPERT GRUP, Clientul/ Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai INFO EXPERT GRUP: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care INFO EXPERT GRUP poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

 

 

9. PUBLICITATE

 

9.1 Newsletterele INFO EXPERT GRUP sunt transmise direct sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati de INFO EXPERT GRUP. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

 

9.2. In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere sau poate introduce adresa de e-mail in sectiunea dedicata pentru abonare la Newslettere, sau poate opta pentru a fi informat cu privire la noutatile cu privire la produse/ noutati din partea INFO EXPERT GRUP, la momentul plasarii unei Comenzi.

 

9.3 Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment prin contactarea INFO EXPERT GRUP in acest sens.

 

9.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

 

10. FACTURARE – PLATA

 

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.shappy.ro includ TVA conform legislatiei in vigoare.

 

10.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt comunicate de Vanzator catre Client/ Cumparator aferente pentru fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

10.3 Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de INFO EXPERT GRUP, cu exceptia Bunurilor si/ sau Serviciilor vandute de partenerii INFO EXPERT GRUP, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

 

10.4 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau datele comunicate catre Vanzator, in cazul in care a plasat o Comanda fara a avea un Cont deschis pe site.

 

10.5 Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre INFO EXPERT GRUP in Contul sau, sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau, sau la trimiterea comenzii.

 

10.6 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului i se recomanda sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole puternice din punctul de vedere al securitatii (de exemplu, sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

11.  LIVRAREA BUNURILOR

 

11.1 Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat prin intermediul unor firme specializate.

 

11.2 In cazuri deosebite, Vanzatorul poate propune Cumparatorului ridicarea produselor de la sediul propriu, ori predarea personala.

 

11.3 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

11.4 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 

11.5 Vanzatorul poate incheia contracte cu diversi furnizori de curierat, pentru a facilita costuri mai mici cu livrarea produselor.

 

12. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 

12.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

13. RASPUNDERE

 

13.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

 

13. 2 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

13.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clietul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Documentul in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 

13.4 Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Documentului si/sau a versiunilor actualizate ale Documentului

 

13.5. Documentul poate fi modificat oricand de catre INFO EXPERT GRUP, Documentul fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Documentului (Termenilor si Conditiilor Site-ului) se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/ sau prin trimiterea Comenzii si/ sau prin efectuarea unei plati online.

 

14. SESIZARI SAU RECLAMATII

 

14.1 Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail pusa la dispozitie de Vanzator sau un formular de sesizari din cadrul Site-ului. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

 

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

15.1 INFO EXPERT GRUP solicita date de la Clientii/ Cumparatorii sai, prin formularele de pe site sau prin posta electronica (e-mail, SMS, etc.).

 

15.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, INFO EXPERT GRUP are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Clientii/ Cumparatorii.

 

15.3 Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/ Cumparatorilor privind situatia Contului lor, inclusiv confirmarea, validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/ sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/ sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

15.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie inregistrate, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 16.3.

 

15.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

15.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de e-mail: info_expert_grup@yahoo.com, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

15.7 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de e-mail: info_expert_grup@yahoo.com, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

15.7.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

15.7.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

15.7.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

15.8 De asemenea, INFO EXPERT GRUP poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

15.9 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

16. FORTA MAJORA

 

16.1 Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

16.2  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

 

17.1 Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre INFO EXPERT GRUP si Clienti/ Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

ZmNiM