CONTACTE

INFO EXPERT GRUP SRL
Bucuresti
contact@shappy.ro
tel: 0729.033.638, 0727.923.261
scrieţi-ne

NOUTATI

arr3Lansare magazin online!Bun venit din nou alaturi de noi! Incepand de azi puteti comanda produsele SHAPPY prin intermediul... arr3Produs nou - Set lenjerie pentru botezLansam un nou produs, set de 4 piese pentru botez: paturica, panza de mir, 2 servetele textile,... arr3Sectiune noua, dedicata clientilorAm adaugat o sectiune noua pe site, dedicata clientilor nostri, unde vom prezenta cateva din... arr3Parteneriat FanCourierSpecial pentru clientii nostri, am incheiat un parteneriat cu FanCourier, cea mai mare companie de...

» Sacose textile
Sacose si plasute textile

Producem sacose si plasute textile standard pentru:

- sticle de vin/ sampanie

- ambalare/ oferire cadouri

- utilizare la cumparaturi

 

Haideti sa ne gandim impreuna la mediul inconjurator si sa protejam natura! Va oferim alternativa la produsele similare, din hartie/ carton sau plastic.

Materialul textil este rezistent, plasutele pot fi spalate/ curatate si refolosite. In plus, acestea pot fi accesorizate in functie de tinuta/ dispozitie/ context, etc.

Asteptam comenzile dvs! Produsele pot fi achizitionate prin intermediul magazinului online, sau in functie de cantitate si cerinte, putem produce alte modele/ cu alte culori/ la alte dimensiuni, la comanda.

 

Cu mult drag, in Romania!

N2ZjZm